Om aktier-og-investering.dk

Uafhængigt aktiemagasin og aktieanbefalinger siden 2011.

Om aktier-og-investering.dk
aktier-og-investering.dk er et uafhængigt aktieanalysehus, som analyserer aktier og aktiemarkeder med fokus på danske selskaber. Selskabet udgiver det elektroniske månedsmagasin Aktier & Investering samt fundamentale aktieanbefalinger på danske OMXC20 selskaber, Midcap selskaber samt Smallcap selskaber.

Investeringsfilosofi og måde at analysere på
Vores overordnede filosofi er at investere med de langsigtede cykliske udsving i økonomierne, og i den forbindelse undgå store tab, som når der fx er aktielavkonjunktur.

Vi analyserer derfor de globale makromarkeder for at undersøge vækstpotentialet, prissætningen af aktier, risikoen, samt om der er teknisk modvind eller medvind. Her kommer vi med en konklusion, en månedsprognose, samt en anbefalet investeringsgrad i aktier. Dette gør vi måned for måned i vores Aktiemagasin.

I vores aktieanbefalinger benytter vi os både af en fundamental og teknisk tilgang. Alle analyser er bygget op efter samme metode og holdes alle konstant opdateret, hvilket betyder at du kan træffe dine beslutninger på samme grundlag, når du køber og når du sælger, og når du vil finde ud af, hvilke aktier der er tabere eller vindere, eller hvilke der er de bedste aktier.

Derudover indeholder alle analyser en månedsprognose, samt en hitrate på i hvor høj grad prognosen siden 2011 ramte rigtigt. Og alle analyserne indeholder en trackrekord på, hvor meget afkastet ville have været ved en køb og hold strategi siden 2011, eller hvis man havde fulgt anvisningerne i anbefalingen.

Og som det sidste har vi testet alle købsanbefalingerne sat op mod markedet. Altså gav det merværdi at have en portefølje hvor kun ejede aktier med købsanbefalinger, mens man ikke ejede aktier med salgsanbefaling.

Personerne bag aktier-og-investering.dk
Selskabet er stiftet af Peter Ejdesgaard Jeppesen og Jesper Lund.

Peter Jeppesen (1961) har været beskæftiget inden for den finansielle verden i godt 20 år hos blandt andet Nordea Markets og E*Trade Bank. Senest som souschef hos Dansk Aktionærforening i perioden 2004-2009. I dag er Peter Jeppesen medlem af repræsentantskabet i Dansk Aktionærforening, der er den øverste myndighed. Derudover er Peter Jeppesen medlem af bestyrelsen i lokalforeningen hos Dansk Aktionærforening DAF Nordsjælland. Peter Jeppesen var med til at starte Dansk Aktionærforening op i perioden 1996-1998, og er uddannet HD i informatik og økonomistyring fra Copenhagen Business School, og er i dag direktør i aktier-og-investering.dk.

Jesper (1968) er en af landets førende tekniske aktieanalytikere. Han har siden 2003 forvaltet tre forskellige modelporteføljer for Dansk Aktionærforening. Jesper er uddannet cand.scient. og HD 1. del.

aktier-og-investering.dk drives i dag af Peter Jeppesen, som i dag ejer alle anparterne.

Prøv et abonnement gratis i 2 måneder